Zakelijk portret fotografie

maak het verschil met een goede eerste indruk!

Met een goed portret maak je het verschil, val je op en wek je vertrouwen. Als gezicht van het bedrijf wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen. Wanneer je solliciteert, wil je er graag uitspringen, toch? Met zakelijk portret fotografie kan ik jou en / of jouw team helpen. Door mijn ervaring weet ik uitstekend hoe ik jouw sterke punten het beste naar voren kan laten komen in beeld.

Tijdens de fotosessie sta jij in het middelpunt en dat kan voor sommigen spannend zijn. Zeker de eerste keer wanneer je door mij wordt gefotografeerd of als je zelf nog nooit zo op de foto geweest bent. Ik help je waar nodig en zorg ervoor dat je tijdens de fotosessie nergens aan hoef te denken. Het is nog nooit gebeurd dat iemand de fotosessie als vervelend heeft ervaren. Uiteindelijk werd iedereen helemaal zichzelf! Als je het prettig vindt, mag de kantoorhond of -kat er ook bij zijn.

zakelijke portretfoto’s voor diverse doeleinden

Heb je een zakelijke portretfoto nodig voor op jouw website? Of voor jouw LinkedIn-profiel of cv? Als zakelijk portret fotograaf kan ik je daarbij helpen. Ook voor drukwerk en andere communicatie-uitingen kun je mij inschakelen.

Zakelijk portret fotografie hoeft niet altijd individueel te zijn. Ik maak ook regelmatig zakelijke portretfoto’s voor teams. Samen zorgen we voor een prachtig eindresultaat.

   

“Nadine is een spontaan & warm persoon met een luisterend oor die met haar foto’s het beste uit jezelf weet te halen!”

Tobias van de Kaa

Wat we gaan doen doen is …

samenwerken!

 • Waar worden de foto’s voor gebruikt, wie is de doelgroep en wat wil je uitstralen? Heb je voorbeelden, deel het met mij.
 • Hoe wil je jezelf of jouw team naar voren brengen? Wat past bij jouw bedrijf? Hier komen wij achter door een uitgebreide intake. Alles om de eerste goede indruk te realiseren.
 • Helpen met de voorbereiding. Welke kleding kies je, welke locatie en welke accessoires?
 • Jou blij maken met een snelle levering van alle foto’s waar jij blij van wordt. Ik leg géén limiet op het aantal beelden!

Voor zakelijk portret fotografie sta ik voor je klaar en ik denk met je mee

Ik werk graag met mensen en kan voor veel ondernemers prachtige foto’s leveren. Daarom maak ik graag zakelijke portretfoto’s. Jouw uitstraling – passend bij jouw bedrijf – verwerk ik met de juiste compositie, achtergrond en belichting. Je kunt rekenen op representatieve foto’s van jou en je collega’s.

Extra: Inspiratiesessies met mij als zakelijke portet fotograaf

Wat is jouw verhaal?

Een extra service die ik als zakelijk portret fotograaf jou aanbied, is de inspiratiesessie. Ik vind het belangrijk dat ik dat ik jóúw verhaal kan vertalen naar beeldtaal. Dat betekent dat we niet één op één nadoen wat jouw concullega doet. We gaan juist op zoek naar de dingen die jou uniek maken! Sommige ondernemers vinden dat toch lastig en daarom kan je ervoor kiezen om de fotosessie met een inspiratiesessie te combineren. In de inspiratiesessie gaan we jouw hele verhaal ontdekken aan de hand van een werkboek.

Aan de slag met het wat, hoe en waarom

Met het werkboek gaan wij op zoek naar het wat, hoe en waarom van jouw onderneming. We behandelen o.a. wat jouw missie en visie zijn, wat jouw unique selling point is, wat jou als persoon typeert en wat jouw kernkwaliteiten zijn. Niet alleen worden de foto’s hier veel waardevoller van, maar jij hebt zelf ook weer duidelijk waarom je doet wat je doet! Dit kan je vervolgens allemaal toepassen in jouw communicatie.

“Ik had een fotoshoot met Nadine met als doel om fijne foto’s voor mijn e-book te maken. Het werkte heel relaxt, alle ideeën konden uitgevoerd worden en ik kreeg supersnel een map vol met prachtige foto’s toegestuurd! Erg bedankt Nadine, ik kijk nu al uit naar de volgende keer!”

Elsemiek van Roekel, Social Workout

“Ik heb een branding fotoshoot gedaan bij Nadine, om nieuwe content te maken voor mijn website en sociale media! Ze heeft mij voor de shoot goed geholpen met een handig pdf-document met tips waar ik aan moest denken voor de shoot. Zo voelde ik mij goed voorbereid! De foto’s passen precies bij mijn beeld wat ik voor ogen had en bij wat ik wil uitstralen in mijn bedrijf. Ik raad New Fotografie van harte aan!”

Amy Hengst, Amy Hengst Fotografie

“Ik heb met Nadine een inspiratie sessie gehad. Ze neemt de tijd om alles rustig te doorlopen en helpt je anders na te denken over je bedrijf dan dat je voorheen hebt gedaan. Op deze manier kan ik mijn ‘brand’ op een betere manier positioneren. Zeer waardevol en een aanrader (vooral voor startende ondernemers of ondernemers die sinds enkele jaren opweg zijn)!”

Maaike Bruijn, Ruiterleven

“In januari van dit jaar heb ik bij Nadine een Personal Branding fotosessie gedaan. Ik ben heel blij met alle foto’s, ze passen precies bij de look & feel van mijn nieuwe huisstijl. De shoot met Nadine was heel relaxed, ze staat enorm open voor eigen inbreng en ze levert (heel snel!) een hele ruime selectie aan beeld waar ik voorlopig weer een tijdje mee voort kan. Ik zou een shoot bij Nadine zeker aanraden, ze heeft een frisse blik, is een vakvrouw en heeft oog voor detail!”

Millie Gietman

Dit is mijn zakelijk portret aanbod

Contentpakket

Meerdere pakketten beschikbaar

 • Verschillende pakketten beschikbaar met een wisselend aantal beelden
 • Vrijheid om de foto’s zelf te croppen
 • Alleen te gebruiken op social media (m.u.v. advertenties)
 • Inclusief cheatsheet met tips voor je captions
 • Filters of presets gebruiken mag in overleg met mij
€Vanaf 39,-

Personal Branding Fotosessie

 • Uitgebreide intake (telefonisch of zoom)
 • Voorbereidingsdocument en hulp via Whatsapp
 • Fotosessie van 2 uur op locatie(s) naar keuze
 • Bewerking (belichtingscorrectie, wegwerken vlekjes/puistjes en indien gewenst omzetten in juiste afmetingen en resolutie)
 • Levering binnen 5 werkdagen
€495,-

Abonnement 'visible'

 • Uitgebreide intake (telefonisch of via Zoom)
 • Voorbereidingsdocument en hulp via Whatsapp
 • 2x per jaar een fotosessie van 2 uur op locatie(s) naar keuze
 • Bewerking (belichtingscorrectie, wegwerken vlekjes/puistjes en indien gewenst omzetten in de juiste afmetingen en resolutie)
 • Levering binnen 5 werkdagen
€819,-

Abonnement 'impact'

Meest gekozen

 • Uitgebreide intake (telefonisch of zoom)
 • Voorbereidingsdocument en hulp via Whatsapp
 • 4x per jaar een fotosessie van 2 uur op locatie(s) naar keuze
 • Bewerking (belichtingscorrectie, wegwerken vlekjes/puistjes en indien gewenst omzetten in juiste afmetingen en resolutie)
 • Levering binnen 5 werkdagen
€1637,-

Veelgestelde vragen alvast beantwoord

 • Als je het prettig vindt, mag je maximaal 1 persoon meenemen. Bij minderjarigen moet er altijd een ouder mee.

 • In principe doe ik dit niet, maar ik denk graag in mogelijkheden en kijk graag wat ik voor je kan betekenen!

 • Als we de fotosessie definitief hebben ingepland, ontvang je van mij een e-book met tips en handigheidjes. Je kan mij ook altijd bellen of mailen voor advies!

Heb je de informatie die je zocht niet kunnen vinden? Laat mij het weten!

- NADINE -

Contact