Als personal branding fotograaf help ik je om zichtbaar te zijn

laat zien wie je echt bent!

Mensen doen zaken met mensen en als personal branding fotograaf help ik je graag om dat te realiseren. Want, met persoonlijkheid in je bedrijf win je. Door jezelf te laten zien op jouw website, jouw social media, weggevers & ads, en gebruik te maken van personal branding, zorg jij ervoor dat je zichtbaar wordt en dat mensen je vertrouwen en gaan verbinden. Al zijn er nog zo veel mensen met hetzelfde beroep, er is niemand precies hetzelfde als jij en dát is juist je grootste kracht!

Bij personal branding denk je meestal meteen aan portretten, maar dat hoeft niet direct. Ook met persoonlijke stockfoto’s die ik kan maken van jouw eigen spullen of producten, kan je laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook, dan heb je alle mogelijkheden!

Kan ik met mijn werk wel iets met personal branding?

Wat je ook doet, jij kan aan de slag met personal branding. Misschien denk jij dat jouw beroep lastig te fotograferen is, maar maak je daar geen zorgen om. Bij mij is niets onmogelijk!

Ook als je het spannend vind om op de foto te gaan kan ik je geruststellen. We starten heel rustig en binnen jouw comfortzone. Na 5-10 minuutjes voel jij je veilig en comfortabel en gaan we de rest van de fotosessie helemaal rocken! Iedereen zegt achteraf ‘eigenlijk was het super fijn’ of zelfs ‘nadat ik met jou ben gaan werken, vind ik een fotosessie zelfs leuk!’

   

“Personal branding helpt mij om zichtbaar te zijn én om aan de buitenwereld te laten zien hoe ik echt ben.”

Esmeralda Versnel, Veritas Advies

Wat we gaan doen doen is …

samenwerken!

 • Helder krijgen wat je op de foto wilt en op welke manier. Hier komen wij achter door een strategische intake. We willen geen ’13 in een dozijn’ foto’s.
 • Helpen met de voorbereiding. Welke kleding kies je, welke locatie en welke accessoires? App mij gerust jouw nagellak kleur opties 🙂
 • De shoot omtoveren tot een hele ontspannen twee uur met ruimte voor fijne gesprekken over het ondernemerschap.
 • Jou blij maken met een snelle levering van alle foto’s waar jij blij van wordt. Ik leg géén limiet op het aantal beelden!
 • Mogelijkheid om jouw shoot om te zetten naar een abonnement

Als je het prettig vindt, mag je één vriend of vriendin meenemen naar de fotosessie. Ook heel handig als jij graag een figurant wilt hebben die jouw klant kan ‘naspelen’! Kantoorhonden/katten zijn ook altijd welkom, want die horen écht bij je. Waarom alleen maar stories over ze maken, als ze ook op schoot kunnen tijdens de fotosessie? Ook een beetje uit eigen belang, ik knuffel ze namelijk ook graag!

Extra: Inspiratiesessies met mij als personal branding fotograaf

Wat is jouw verhaal?

Een extra optie die ik als personal branding fotograaf jou aanbied, is de inspiratiesessie. Ik vind het belangrijk dat ik dat ik jóúw verhaal kan vertalen naar beeldtaal. Dat betekent dat we niet één op één nadoen wat jouw concullega doet. We gaan juist op zoek naar de dingen die jou uniek maken en waar jij gelukkig van wordt! Sommige ondernemers vinden dat toch lastig en daarom kan je ervoor kiezen om de fotosessie met een inspiratiesessie te combineren. In de inspiratiesessie gaan we jouw hele verhaal ontdekken aan de hand van een werkboek.

Aan de slag met het wat, hoe en waarom

Met het werkboek gaan wij op zoek naar het wat, hoe en waarom van jouw onderneming. We behandelen o.a. wat jouw missie en visie zijn, wat jouw unique selling point is, wat jou als persoon typeert en wat jouw kernkwaliteiten zijn. Niet alleen worden de foto’s hier veel waardevoller van, maar jij hebt zelf ook weer duidelijk waarom je doet wat je doet! Dit kan je vervolgens allemaal toepassen in jouw communicatie en nog meer waarde uit jouw foto’s en uitingen halen.

“Ik had een fotoshoot met Nadine met als doel om fijne foto’s voor mijn e-book te maken. Het werkte heel relaxt, alle ideeën konden uitgevoerd worden en ik kreeg supersnel een map vol met prachtige foto’s toegestuurd! Erg bedankt Nadine, ik kijk nu al uit naar de volgende keer!”

Elsemiek van Roekel, Social Workout

“Ik heb een branding fotoshoot gedaan bij Nadine, om nieuwe content te maken voor mijn website en sociale media! Ze heeft mij voor de shoot goed geholpen met een handig pdf-document met tips waar ik aan moest denken voor de shoot. Zo voelde ik mij goed voorbereid! De foto’s passen precies bij mijn beeld wat ik voor ogen had en bij wat ik wil uitstralen in mijn bedrijf. Ik raad New Fotografie van harte aan!”

Amy Hengst, Amy Hengst Fotografie

“Ik heb met Nadine een inspiratie sessie gehad. Ze neemt de tijd om alles rustig te doorlopen en helpt je anders na te denken over je bedrijf dan dat je voorheen hebt gedaan. Op deze manier kan ik mijn ‘brand’ op een betere manier positioneren. Zeer waardevol en een aanrader (vooral voor startende ondernemers of ondernemers die sinds enkele jaren opweg zijn)!”

Maaike Bruijn, Ruiterleven

“In januari van dit jaar heb ik bij Nadine een Personal Branding fotosessie gedaan. Ik ben heel blij met alle foto’s, ze passen precies bij de look & feel van mijn nieuwe huisstijl. De shoot met Nadine was heel relaxed, ze staat enorm open voor eigen inbreng en ze levert (heel snel!) een hele ruime selectie aan beeld waar ik voorlopig weer een tijdje mee voort kan. Ik zou een shoot bij Nadine zeker aanraden, ze heeft een frisse blik, is een vakvrouw en heeft oog voor detail!”

Millie Gietman

Dit is mijn fotografie aanbod

Fotosessie Impact

 • Viewfindersessie
 • Support en contact via Whatsapp
 • Fotosessie van 2 uur op locatie(s) naar keuze
 • Bewerking (belichtingscorrectie, wegwerken vlekjes/puistjes en indien gewenst omzetten in juiste afmetingen en resolutie)
 • Levering van alle goede foto’s in hoge kwaliteit
 • Levering binnen 5 werkdagen
€545,-

Businessbuddy Pack

Voor twee ondernemers

 • Gezamenlijke Viewfindersessie
 • Support en contact via Whatsapp
 • Een fotosessie van 4 uur op locatie(s) naar keuze
 • Bewerking (belichtingscorrectie, wegwerken vlekjes/puistjes en indien gewenst omzetten in juiste afmetingen en resolutie)
 • Levering van alle goede foto’s in hoge resolutie
 • Levering binnen 5 werkdagen
€997,-

Abonnement 'impact'

Meest gekozen

 • Viewfindersessie
 • Support en contact via Whatsapp
 • 2x per jaar een fotosessie van 2 uur op locatie(s) naar keuze
 • Bewerking (belichtingscorrectie, wegwerken vlekjes/puistjes en indien gewenst omzetten in juiste afmetingen en resolutie)
 • Levering van alle goede foto’s in hoge resolutie
 • Levering binnen 5 werkdagen
€997,-

Veelgestelde vragen alvast beantwoord

 • Als je het prettig vindt, mag je maximaal 1 persoon meenemen. Bij minderjarigen moet er altijd een ouder mee.

 • In principe doe ik dit niet, maar ik denk graag in mogelijkheden en kijk graag wat ik voor je kan betekenen!

 • Als we de fotosessie definitief hebben ingepland, ontvang je van mij een e-book met tips en handigheidjes en daarna hebben wij nog een Zoomcall samen om alles te bespreken. Je kan mij ook altijd bellen of mailen voor advies!

Heb je de informatie die je zocht niet kunnen vinden? Laat mij het weten!

- NADINE -

Contact