Ik ben Nadine van Spanje

Spreekt vloeiend beeldtaal

Sinds 2015 help ik zzp’ers en kleine MKB’ers achter hun bedrijfsnaam vandaan te komen, zodat ze een menselijke band aan kunnen gaan met hun relaties en klanten. Daarnaast zorg ik voor een digitale showroom waar interieur-ondernemers hun klanten mee kunnen verduidelijken wat voor prachtigs ze kunnen doen. Ik woon al mijn hele leven in ondernemersstad Veenendaal en ben werkzaam in midden-Nederland.

Kennis overdragen

Fotograferen doe ik al mijn hele leven, waarvan 10 jaar op noemenswaardig niveau. Ook studeerde ik fotografie en verdiende ik in 2018 niet alleen mijn diploma, ik werd ook student-ondernemer van het jaar! Ondernemerservaring heb ik vanaf 2015, dus inmiddels heb ik aardig wat kennis in huis. Over fotografie, maar ook over het ondernemerschap. Sinds 2019 is New Fotografie een erkend leerbedrijf en ben ik begonnen met Focus op Ondernemerschap. Hiermee help ik startende fotografen hun weg vinden in het ondernemerschap en geef ik ze het zetje in de juiste richting naar hun grote droom.

“Never look back, walk tall, act fine”

David Bowie

Mijn Team

Van krachten bundelen wordt je sterker!

Na jaren helemaal alleen gewerkt te hebben, werd het in 2019 tijd voor een stagiaire. Het kan dus zijn dat hij/zij ook mee is naar een fotosessie, maar dit gaat altijd in overleg. Daarnaast werk ik samen met online marketeers, een videograaf, grafisch designers, webbouwers en vele andere specialisten. Deze mensen leveren dezelfde hoogwaardige kwaliteit, dus als je meer nodig hebt dan alleen fotografie, breng ik je graag met hen in contact!

“De eerste foto die ik maakte, was met een wegwerpcamera”

Nadine van Spanje

   

Feitjes over mij

  • Ik ben gediplomeerd fotograaf, hiervoor heb ik een fulltime studie van 4 jaar gevolgd!
  • Een aantal maanden voor mijn diplomering, werd ik ROC A12 student-ondernemer van het jaar
  • Ik ben geen vrouw met 100 paar schoenen of 30 lipsticks, geef mij maar nieuwe tattoo’s of LP’s!
  • Zoals je ongetwijfeld al gemerkt hebt, mijn lievelingskleur is roze!
  • Elke vrijdag ben ik om 6:30 (ja, in de ochtend) bij de meeting van het netwerk waarvan ik lid ben, BNI Pluto!

- NADINE -

Contact

Enthousiaste reacties van klanten

“Afgelopen maand een super leuke personalbranding shoot gedaan bij New Fotografie. Nadine weet op een spontane wijze je persoonlijkheid echt vast te leggen en heeft ook nog eens een gevoel voor interieur. Dit was voor mij de perfecte combinatie aangezien ik in mijn foto’s mijn vak (interieur ontwerper) wilde laten terugkomen. Nadine werkt op een professionele manier, maar stelt zich persoonlijk op. Het voelt vertrouwd om bij haar voor de camera te staan.”

Daphne Jansen Design

“Enige tijd geleden een fotosessie bij en met Nadine gehad. Ik heb het al erg prettig ervaren. Nadine is praktisch ingesteld, erg flexibel en weet waar ze het over heeft. Ze heeft mij op mijn gemak weten te stellen, waardoor de foto’s zijn geworden zoals ik ben. Wat ik verder heel fijn vind, is dat Nadine heel snel werkt, wat overigens niet ten koste gaat van de kwaliteit. We hebben een leuke sessie gehad, waarbij Nadine geen rekening houdt met een maximaal aantal foto’s. De tijd wordt goed besteed en dat levert veel mooie foto’s op.”

Leef gelukkig en gezond

“In januari van dit jaar heb ik bij Nadine een Personal Branding fotosessie gedaan. Ik ben heel blij met alle foto’s, ze passen precies bij de look & feel van mijn nieuwe huisstijl. De shoot met Nadine was heel relaxed, ze staat enorm open voor eigen inbreng en ze levert (heel snel!) een hele ruime selectie aan beeld waar ik voorlopig weer een tijdje mee voort kan. Ik zou een shoot bij Nadine zeker aanraden, ze heeft een frisse blik, is een vakvrouw en heeft oog voor detail!”

Millie Gietman

“Nadine is super goed in wat ze doet. Ze luistert naar jouw wens en voert dat uit tot in perfectie. “Ik heb er een hekel aan als er een lamp uit staat op de foto!” – aldus Nadine. En dus gingen alle (echt alle!) lampen aan. Het resultaat mag er vervolgens zijn! Een specialist en perfectionist aan het werk. En daarnaast kun je goed met haar lachen. We zijn blij dat ze ons als werklocatie heeft ‘gekozen’!”

Flexxin