Ik ben Nadine van Spanje

Spreekt vloeiend beeldtaal

Geboren in 1997 en wonend in Veenendaal. Sinds 2015 al ondernemer, dus aan ervaring geen gebrek. Zoals je wel gezien hebt is fotografie mijn grote passie en maak ik beeldbanken voor ondernemers – ook wel personal branding beeldbanken genoemd. Ik vind het belangrijk dat ondernemers zichtbaar worden en blijven én impact maken met hun authentieke verhaal. Zo kunnen zij in contact komen met hun ideale klant en de diepere verbinding aangaan. Maar er is natuurlijk veel meer te vertellen over mij en dat doe ik hieronder graag voor je.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen

Ik wist al in het tweede jaar van mijn studie fotografie dat ik voor bedrijven wilde fotograferen, dus ben ik maar gewoon gestart. In 2017 heb ik een traject over ondernemerschap gevolgd (om de fijne kneepjes van het ondernemer zijn te leren) en in 2018 werd ik student-ondernemer van het jaar. Die had ik niet verwacht en daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd met een serie over interieurbouw. Ik was één van de weinigen uit de klas die een commerciële shoot deed en dit kwam later natuurlijk goed van pas. De opdrachten had ik eigenlijk al vrij snel en dat bleef na mijn studie ook zo.

Ik heb vanaf 2017 in de horeca gewerkt, totdat ik begin 2019 aan mijn voet werd geopereerd vanwege het vele staan dat daarbij kwam kijken. Maar ja, het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en zodoende ben ik in mei dat jaar gestart met Focus op Ondernemerschap. Hierin help ik ondernemers ook bij het niet zichtbare deel van personal branding met losse coachsessies en trajecten.

Personal Branding gaat namelijk niet alleen over zichtbaar zijn, maar ook over het creëren van een bedrijf wat een verlengstuk van jezelf is!

“Never look back, walk tall, act fine”

David Bowie

Mijn Team

Samen sta je sterker!

En kun je ook veel meer dan alleen. Ik ben natuurlijk supergoed in foto’s maken, maar die moeten door jou op je site, social media of flyer geplaatst worden. En daar moet dan vaak een mooi ontwerp bij of een goed stuk tekst. Misschien wel een hele website! En dat kan ik dan weer niet. Maar niet getreurd, ik heb natuurlijk wel connecties die jou daarbij kunnen helpen! En sinds 2019 werk ik met stagiaires, yay! Die komen trouwens alleen in overleg mee naar een shoot.

“Ik hou ervan om nuttige en praktische dingen te doen.”

Nadine van Spanje

   

 • Ik eet alles met een vork, behalve soep en vla.
 • Sims is my game! Totaal jeugdsentiment, spellen 1, 2 en 3 heb ik allemaal gedaan.
 • Ik geef veel te veel geld uit aan LP’s, maar dat heb ik er wel voor over. Mijn favorieten zijn David Bowie en Prince. En ik heb bij Radio 2 een plaat van Lady Gaga gewonnen.
 • Ik ken heel veel teksten van muzieknummers uit mijn hoofd en heb een soort verborgen talent om te raden welke artiest bij welk nummer hoort.
 • Ik ben een net persoon, ik hou ervan als alles opgeruimd is.
 • Planten! Daar word ik heel erg blij van. Inmiddels heb ik er 20 en die staan op 12 vierkante meter (oeps).
 • Ik heb 6 tatoeages en ik denk dat er nog wel een paar bijkomen. Als je er eenmaal aan begint.
 • Om te ontspannen doe ik het volgende: muziek luisteren, documentaires kijken en slapen!
 • Mijn kantoor vind je vlak bij de A12 in Veenendaal, makkelijk als je hierheen komt voor een coachsessie!
 • Roze is mijn kleur, in (bijna) alles.
 • Spelletjes doen vind ik leuk, als ik maar win. 30 Seconds is favoriet.
 • De New in New Fotografie staat voor de voorletters van mijn namen.

- NADINE -

Contact

Enthousiaste reacties van klanten

“Afgelopen maand een super leuke personalbranding shoot gedaan bij New Fotografie. Nadine weet op een spontane wijze je persoonlijkheid echt vast te leggen en heeft ook nog eens een gevoel voor interieur. Dit was voor mij de perfecte combinatie aangezien ik in mijn foto’s mijn vak (interieur ontwerper) wilde laten terugkomen. Nadine werkt op een professionele manier, maar stelt zich persoonlijk op. Het voelt vertrouwd om bij haar voor de camera te staan.”

Daphne Jansen Design

Ohh ik ben ZO blij met m’n foto’s! Ik heb er helaas nog niet veel van gepost op Instagram, maar ik heb ze overal ingezet in m’n online omgeving en plaats elke maandag 1 van jouw foto’s met quote in de BBA. Dat is dan de vragenpost. Krijg er steeds mooie opmerkingen over 🙂 Jouw foto’s waren echt precies wat ik nog miste in m’n beeldbank. Jouw foto’s doen het trouwens ook als beste in m’n ads!!

Tineke Zwart

“Het resultaat is ook echt top! Er is geen woord gelogen wanneer ze zegt dat ze een beeldbank verzorgd. Ik heb veel en veel verschillende foto’s ontvangen die ik voor allerlei doeleinden kan gebruiken!

Van begin tot eind was het gewoon een hele fijne ervaring en heb ik top foto’s mogen ontvangen!”

Dewi van Dreven Creations

“In januari van dit jaar heb ik bij Nadine een Personal Branding fotosessie gedaan. Ik ben heel blij met alle foto’s, ze passen precies bij de look & feel van mijn nieuwe huisstijl. De shoot met Nadine was heel relaxed, ze staat enorm open voor eigen inbreng en ze levert (heel snel!) een hele ruime selectie aan beeld waar ik voorlopig weer een tijdje mee voort kan. Ik zou een shoot bij Nadine zeker aanraden, ze heeft een frisse blik, is een vakvrouw en heeft oog voor detail!”

Millie Gietman