Wil jij een online showroom?

DAAR WERK IK GRAAG AAN MEE

Zou jij ook zo graag een showroom hebben? Eentje die altijd up to date is volgens de laatste trends en diversiteit uitstraalt? Dan is een online showroom echt iets voor jou. Een online showroom is makkelijk up to date te houden en jouw potentiële klanten ervaren beter hoe een bepaalde kast, keuken of maatwerk tafel bij hun thuis of op kantoor komt te staan!

VERHUUR JE RUIMTES OF BEN JE EEN HORECA ONDERNEMER?

Ook als horeca-ondernemer of verhuurder van ruimtes is het heel waardevol om een goede presentatie te hebben van jouw ruimte(s). Een fijne omgeving is uitnodigend en vaak doorslaggevend voor een bezoek, of dit nu is voor een vergadering, een zzp’er die wilt flexwerken of een grote groep die komt dineren als ze iets te vieren hebben.

HOVENIER OF ARCHITECT?

Hoveniers en landschapsarchitecten zijn ook van harte welkom, een tuin moet tenslotte aanvoelen als een verlenging van je huis. Ook dit leg ik graag voor je vast, mits het mooi weer is!

Wat ik voor jou kan doen is …

Geef het lekker uit handen!

 • Helder krijgen wat jouw wensen zijn en wat het doel van de foto’s is.
 • Helpen met de voorbereiding. Ik help je de bewoners of eigenaren van het
  interieur te informeren over wat ik ga doen en hoe zij ervoor kunnen
  zorgen dat ik mooie foto’s kan maken.
 • Een waarheidsgetrouwe, sfeervolle en duidelijke presentatie maken van
  jouw projecten, horeca-gelegenheid, kantoorruimtes of tuinen. Ik maak
  overzichtsfoto’s van verschillende hoeken, maar vang ook de details in
  het beeld! Het is ook mogelijk om de bewoners of eigenaren mee te
  fotograferen, als je bijvoorbeeld met testimonials wilt werken.
 • Zorgen dat je de foto’s snel ontvangt, uiterlijk binnen 1,5 week.
 • Jou adviseren bij het inzetten van de foto’s.

Waarom kies je mij?

Ik ben de specialist

Ik heb de juiste kennis, ervaring en apparatuur in huis om deze klus te klaren. Ik verander jouw eigen iPhone foto’s in foto’s die dezelfde professionaliteit uitstralen als de professionaliteit die jij levert. Geen grote verschillen tussen licht en donker, rechte muren en heldere, scherpe foto’s.

Ik help je met stijlen

Daarnaast zorg ik ervoor dat ik indien gewenst help om de beelden mooi te stylen. Ik streef er naar om de beelden zo snel mogelijk af te hebben, ondanks dat er vaak best wel veel tijd zit in de nabewerking door de technieken die ik gebruik. Ook bij interieur leg ik geen limiet op het aantal foto’s.

Ik denk met je mee

Er is veel mogelijk en ik kan voor veel ondernemers prachtige foto’s leveren. Graag denk ik mee met je over welke projecten het beste zijn om vast te leggen en ik laat graag details terugkomen die bij jouw bedrijf horen. Bepaalde afwerkingen, naamplaatjes, de rode draad, noem maar op. Zoals je net misschien al las, is het ook mogelijk om de bewoners of de eigenaren van het interieur mee te fotograferen. Dit is bijvoorbeeld heel erg waardevol als je wat menselijkheid wilt brengen in jouw werk en hierbij een testimonial te plaatsen.

Ook kan ik meedenken over de presentatie. Kies je bijvoorbeeld voor een fotoboek waar jouw potentiële klanten in kunnen bladeren, heeft jouw website een update nodig om de foto’s tot hun recht te laten komen en zou video misschien ook een mooie aanvulling zijn? Ik werk samen met een team van experts met wie ik je graag in contact breng!

“Met Nadine tuinen gefotografeerd, door haar heldere kijk op de tuinen kwamen er prachtige foto’s tot stand. Ja, ik kan haar aanbevelen.”

Jan van de Kraats, Hoveniersbedrijf van de Kraats

“Nadine is super goed in wat ze doet. Ze luistert naar jouw wens en voert dat uit tot in perfectie. “Ik heb er een hekel aan als er een lamp uit staat op de foto!” – aldus Nadine. En dus gingen alle (echt alle!) lampen aan. Het resultaat mag er vervolgens zijn! Een specialist en perfectionist aan het werk. En daarnaast kun je goed met haar lachen. We zijn blij dat ze ons als werklocatie heeft ‘gekozen’!”

Sander van Gent, Flexxin Veenendaal

Dit is mijn interieur aanbod

Los project

 • Intake
 • Fotografie op 1 locatie
 • Bewerking en levering
€595,-

Halve dag

 • Intake
 • 2-3 adressen
 • Bewerking en levering
€895,-

Abonnement

 • Intake
 • 4x halve dag fotografie
 • Bewerking en levering
€3300,-

Veelgestelde vragen alvast beantwoord

 • Het is voor mij prettig als ik meteen aan het werk kan en het interieur dus netjes is. Wat er precies wel of niet moet gebeuren, staat in het voorbereidingsdocument wat je van mij ontvangt!

 • Ja, het is de bedoeling dat je dit zelf doet. Uit ervaring is gebleken dat bewoners het erg prettig vinden om dit via de partij te laten lopen die ze al kennen. Dit voelt namelijk vertrouwder.

 • Mijn voorkeur gaat naar samen. Waarom? Het voordeel van samen gaan is dat de bewoners een bekend en vertrouwd gezicht zien, dat jij live feedback kan geven over de foto’s én (als ik met jou meerijd), scheelt dat enorm in de reiskosten. Als jij liever bezig bent met jouw eigen werk, is alleen gaan ook geen enkel probleem!

Heb je een andere vraag? Wil je even overleggen?

- NADINE -

Contact

“Lampen aan, muren recht!”

Nadine van Spanje