Jij start een eigen bedrijf

IK HELP JE BIJ DE GROTE ‘HOE’

Jij maakt foto’s van professionele kwaliteit en je wilt heel graag je eigen onderneming starten, maar hoe?

Er komen ontzettend veel dingen bij kijken als je professioneel fotograaf wilt worden. Alleen goed kunnen fotograferen is namelijk niet genoeg, maar wees gerust, ik help je hierbij. In 2015 ben ik zelf mijn bedrijf gestart en dit heeft goed uitgepakt voor mij. Ook ben ik student-ondernemer van het jaar geweest, dus ik heb de kennis in huis om jou te helpen!

Ik help je bij al je vragen

Hoe kom ik aan klanten? Hoe veel omzet heb ik nodig? Wat moet ik regelen wat betreft verzekeringen en juridische documenten? Dit zijn zomaar een aantal vragen die je kan hebben en het internet staat vol met informatie, maar je ziet door de bomen het bos niet meer.

Tijd voor Focus. Focus op Ondernemerschap!

“Ik was achttien toen ik begon met ondernemen!”

Nadine van Spanje

Hiermee kan ik je helpen

DAN DOEN WE HET GEWOON SAMEN

 • Jouw bedrijfsidentiteit en personal branding
 • Jouw doelgroep
 • Het advies over welke middelen je nodig hebt
 • Hoe je kan beginnen met een overzichtelijke administratie en een  overzichtelijk archief
 • Het advies over juridische zaken en verzekeringen
 • Jouw aanbod en tarieven
 • Marketing en sales
 • Jouw doelen

Waarom ik jou zo goed kan helpen

Ik ben fulltime fotograaf

Ondernemen is samenwerken, daarom ben ik graag de persoon die samen met jou de start realiseert. Ik ben fulltime, zelfstandig fotograaf. Daarnaast ben ik praktijkopleider voor studenten die leren voor fotograaf en medewerker fotografie. Ik heb zelf ook fotografie gestudeerd en werd student-ondernemer van het jaar! Ik ben heel erg actief in het bedrijfsleven en ben op de hoogte van alle in’s en out’s, daarnaast kan ik je doorverwijzen naar andere experts die jou nog verder kunnen helpen!

In het kort

 • Gediplomeerd allround fotograaf
 • Student-ondernemer van het jaar 2017/2018
 • Zelfstandig fotograaf sinds 2015
 • Gecertificeerd marketing expert
 • Expert in online zichtbaarheid
 • Eigenaresse van New Fotografie
 • Lid van BNI
 • S-bb erkend leerbedrijf


Dit is mijn focus aanbod

Insta cursus

Binnenkort meer info

 • 1 maand toegang tot een besloten Instagram account
 • Elke dag een nieuw onderwerp met opdrachten
 • Live Q&A
€x,-

Brainstorm

 • Korte telefonische intake
 • Skypesessie een uur
 • Concrete tips via de mail, zodat jij daarmee aan de slag kan
€125,-

1-1 traject

 • Uitgebreide intake
 • Verzorgde live dag op kantoor in Veenendaal
 • Lunch
 • 5x Skypesessie
€979,-

“Voor de sessie met Nadine, was ik te veel aan het twijfelen en na de sessie heb ik meer zekerheid gekregen en weet ik wat ik allemaal moet doen, om mijn eigen bedrijf te starten. De stap dat ik dit jaar nog mijn eigen bedrijf zou gaan starten had ik niet verwacht, maar dat gaat toch gebeuren! Erg blij mee en met dank aan de sessie! Naast het inschrijven bij de kvk zijn er nog veel stappen die ik moet doen, maar door de informatie en tips van Nadine, weet ik dat dat goed komt en het fijne gevoel dat ik altijd op haar kan terug vallen met vragen erover!”

Bella Fotografie

Nadine is een fotograaf met gigantisch veel kennis en ervaring over fotografie! Als ik een vraag heb, weet ik dat ik bij haar terecht kan. Nadine is ook enorm goed in het vastleggen van interieur en mensen. Kortom, Nadine is een fotograaf en ondernemer die enorm waardevol is om mee samen te werken!”

By Joy Photography

Veelgestelde vragen alvast beantwoord

 • In principe kan elke fotograaf meedoen. Alleen voor het 1-1 traject moeten jouw foto’s echt van professionele kwaliteit zijn.

 • Ja, ik kan een masterclass geven! Neem hiervoor even persoonlijk contact met mij op.

 • Op het moment doe ik dit niet, maar met korte vragen over de techniek kan ik je altijd even op weg helpen.

“Wil je even met mij overleggen wat het beste bij jou past?

- NADINE -

Contact

Wil jij mijn mastermail ontvangen?