Contentpakketten

Voor als je die standaard stockfoto’s zat bent!

Je zal, net zoals ik, vast niet altijd zin hebben om een foto van jezelf te delen. Misschien heb je die foto’s zelfs nog helemaal niet of wil je even een low-budget oplossing gaan gebruiken. Dat kan natuurlijk en ik heb de oplossing waar jij naar op zoek bent!

Als Personal Branding fotograaf weet ik ook heus wel dat een uitgebreide beeldbank niet altijd de ideale optie is. Daarom ben ik bezig mijn aanbod uit te breiden met een aantal contentpakketten, voor ondernemers die op zoek zijn naar stockfoto’s die voordelig zijn én die niet de halve wereld al gebruikt. Dit doe ik aan de ene kant om helemaal los te gaan met mijn creativiteit en natuurlijk vooral voor jou, zodat jij aan de slag kan met posten op social media!

Voor ieder wat wils

Op het moment is dit aanbod nog volop in ontwikkeling, want er gaat natuurlijk veel tijd zitten in het bedenken van pakketten, het fotograferen en het bewerken. Gelukkig staat er al het een en ander online en de komende maanden wordt het aanbod steeds meer uitgebreid! Ik ga werken met verschillende thema’s en stijlen, dus als er nu niets voor je bij zit, komt dat vast nog wel!

“Met veel plezier maak ik gebruik van Nadine’s contentpakket. Haar beelden vormen een mooie eenheid. Dit is zoveel creatiever dan (veelgebruikte) stockfoto’s.”

Willeke, Credo FA

Dit is iets voor jou als …

Jij onderstaande punten herkent

  • Je bent op zoek naar foto’s die jij op social media kan gebruiken naast jouw eigen foto’s, quotes en/of een beeldbank
  • Jij wilt iets origineels hebben, in plaats van gratis of goedkope foto’s die bijna iedereen al lijkt te gebruiken
  • Mijn stijl spreekt jou aan, maar een personal branding beeldbank nog iets te kostbaar is voor je
  • Jij bent een startende ondernemer en wilt testen of jij social media wilt gaan gebruiken
  • Je maakt normaal gesproken zelf foto’s, maar dit begint je te veel tijd en energie te kosten
  • Als je de foto’s gewoon tof vindt natuurlijk!

Deze foto’s zijn bedoeld om te gebruiken op social media kanalen, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn (m.u.v. advertenties). Als je de foto’s ook op jouw website, e-book, trainingen, academy, etc. wilt gebruiken, dien je hiervoor een licentie aan te schaffen, hier vertel ik je graag meer over. Ik zal je dan wel eerder een contentpakket op maat willen aanraden of een personal branding fotosessie, omdat dit simpelweg jouw geld meer waard is. Ben ik ook heel eerlijk over 😉

De foto’s mag je trouwens zelf croppen en in overleg mag je zelfs je eigen filter of preset gebruiken! Zet jij je foto’s altijd in een kader of template, ga je gang!

Naar de webshop!

Foto’s uit contentpakketten (op maat)

Scroll naar onder om de voorraad te zien!

“Het is zo makkelijk om stockfoto’s te gebruiken als je foto’s zoekt voor je Social Media. Maar die foto’s zie je bij iedereen terugkomen. Een goede oplossing is een contentpakket van Nadine van Spanje. Prachtige, originele foto’s die je voor een kleine investering ontvangt en zo altijd goede foto’s hebt die passen bij je eigen huisstijl.”

Esther, VA Goed Geregeld

“Contentpakketten zijn leuk, maar alleen als ze echt bij je huisstijl en je andere foto’s passen. Voor mij is dit een eitje, Nadine maakt ieder kwartaal mijn branding-foto’s en daar sluiten de content foto’s naadloos bij aan. Net alsof het op dezelfde dag op dezelfde locatie is gemaakt. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat je de contentpakketten én de fotoshoots bij Nadine moet bestellen, want een betere combinatie is er niet !”

Esmeralda, Veritas Advies

“Nadine is enthousiast en creatief! Dat bleek wel toen ze voor mijn bedrijf, Originals by Miliani (binnen no time) een prachtig contentpakket op maat heeft gemaakt. Steeds weer te gebruiken en ik ben er nog steeds heel blij mee.”

Elze, Originals by Milliani

“Met veel plezier maak ik gebruik van Nadine’s contentpakket. Haar beelden vormen een mooie eenheid. Dit is zoveel creatiever dan (veelgebruikte) stockfoto’s.”

Willeke, Credo FA

Momenteel op voorraad

Wil jij een contentpakket? Bezoek dan mijn webshop!

- NADINE -

Webshop