Vul het formulier in

+31 6 39 79 09 67 info at newfotografie dot nl

Stationsplein 14, 3901 ES Veenendaal
KVK: 64392279    BTW: NL002369763B81

Ik heb bij Nadine een branding shoot gedaan. Super blij met alle foto’s die ze gemaakt heeft. Nadine was erg flexibel, dacht mee tijdens ons gesprek vooraf en tijdens de shoot, heeft oog voor detail en perfectionistisch (in positieve zin!). Ook had ik een locatie op het oog voor de shoot en Nadine heeft die geregeld. Heel fijn dat ik daar niet naar om hoefde te kijken. Heb heel fijn met Nadine samengewerkt en blij om nu een flinke stapel foto’s te hebben die aansluiten bij mijn branding. Mocht je een (personal branding) shoot willen met Nadine, ze is een aanrader! Dankjewel Nadine!

Daniëlle de Jong, Online Marketing met Impact

“Ik heb een branding fotoshoot gedaan bij Nadine, om nieuwe content te maken voor mijn website en sociale media! Ze heeft mij voor de shoot goed geholpen met een handig pdf-document met tips waar ik aan moest denken voor de shoot. Zo voelde ik mij goed voorbereid! De foto’s passen precies bij mijn beeld wat ik voor ogen had en bij wat ik wil uitstralen in mijn bedrijf. Ik raad New Fotografie van harte aan!”

Amy Hengst, Amy Hengst Fotografie

Super leuke shoot gehad! Nadine heeft erg goed gekeken en geluisterd naar de soort foto’s die ik graag wilde voor mijn website en sociale media. De foto’s zijn dan ook geworden zoals ik had gehoopt. Ik gebruik ze nu veelvuldig voor mijn online kanalen!

Laura Boogers, To Get There Media