Vul het formulier in

Studenten fotografie, let op: tot februari 2023 zijn de stageplekken vergeven!

  +31 6 39 79 09 67 info at newfotografie dot nl

  Nadine van Spanje, Plesmanstraat 59-3a, 3905KZ Veenendaal
  KVK: 64392279    BTW: NL002369763B81

  Ik heb bij Nadine een branding shoot gedaan. Super blij met alle foto’s die ze gemaakt heeft. Nadine was erg flexibel, dacht mee tijdens ons gesprek vooraf en tijdens de shoot, heeft oog voor detail en perfectionistisch (in positieve zin!). Ook had ik een locatie op het oog voor de shoot en Nadine heeft die geregeld. Heel fijn dat ik daar niet naar om hoefde te kijken. Heb heel fijn met Nadine samengewerkt en blij om nu een flinke stapel foto’s te hebben die aansluiten bij mijn branding. Mocht je een (personal branding) shoot willen met Nadine, ze is een aanrader! Dankjewel Nadine!

  Daniëlle de Jong, Online Marketing met Impact

  Nadine heeft mij prachtig op de foto gezet voor mijn personal branding. Niet alleen wist ze een hele ontspannen sfeer te creëren, ze heeft er ook voor gezorgd dat ik echt als mezelf op de foto’s sta. Wat ik bovendien heel prettig vond aan onze samenwerking is dat Nadine duidelijk communiceert en heldere afspraken maakt. Tegelijkertijd is ze heel flexibel en was er daardoor tijdens de shoot alle ruimte voor nieuwe plannen en gekke ideeën.”

  Emma, Em's Real Food

  “Ik heb een branding fotoshoot gedaan bij Nadine, om nieuwe content te maken voor mijn website en sociale media! Ze heeft mij voor de shoot goed geholpen met een handig pdf-document met tips waar ik aan moest denken voor de shoot. Zo voelde ik mij goed voorbereid! De foto’s passen precies bij mijn beeld wat ik voor ogen had en bij wat ik wil uitstralen in mijn bedrijf. Ik raad New Fotografie van harte aan!”

  Amy Hengst, Amy Hengst Fotografie