Over mijMijn naam is Nadine van Spanje, een jonge freelance fotograaf uit Veenendaal. Momenteel volg ik de opleiding fotografie niveau 4, maar ben al sinds 2015 professioneel met dit prachtige vak bezig.

Het fotograferen is ontstaan uit mijn hobby om te bloggen. Ik maakte foto's met een compactcamera van bijvoorbeeld make-up producten en kleding. Op een dag pakte ik de spiegelreflex van mijn vader en begon ik daarmee te fotograferen. Eerst op automatisch en daarna begon ik zelf aan de knopjes te zitten en het lukte aardig! Toen werd het tijd om een vervolgopleiding te kiezen, een lastige keus. Na een mislukte auditie op een dansopleiding koos ik dan maar voor fotografie want 'dat was ook wel leuk toch?' Eenmaal bezig met fotografie werd het een grote passie van me. Ik genoot ervan om nieuwe dingen te leren en kreeg veel complimenten over mijn werk. Ik kreeg ook steeds vaker opdrachten en zo ontstond New Fotografie!

Een foto is een blijvende herinnering, kies daarom een fotograaf die deze extra mooi voor u maakt...

Fotografie is een vrij beroep en tegenwoordig is iedereen fotograaf, maar niet iedereen kan professioneel werk afleveren. Bij mij krijgt u wél werk van professioneel niveau, niet alleen de foto's, maar ook het contact, de offertes/facturen, de bewerking en de levering. Ik neem graag de tijd om samen met u uw wensen te bespreken en om met u mee te denken. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee!

Voor bijna elke opdracht kunt u bij me terecht.
Kunt u uw opdracht niet vinden op mijn website? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!


Share
Tweet
Pin
Share